Personalizarea produselor COOL

 

Alegerea celui mai bun cadou - din colecția largă de produse - este doar jumătate din ecuația de succes. Aspectul personalizarii sau al mesajului dvs. are aceeași importanță. Vă oferim diverse tehnologii de imprimare, variind de la metode tradiționale la tehnologii digitale de ultimă oră.

Următorul ghid are scopul de a vă oferi o scurtă prezentare tehnicilor noastre de personalizare și de a vă ajuta să alegeți cele mai bune metode pentru produsul selectat.

 


Broderie

Broderia este utilizată pentru personalizarea produselor textile, rezultând imprimări durabile și de înaltă calitate, printr-o mașină automată de brodat care aplică firul prin cusături cu ace. Datorită culorilor limitate ale firului nu se pot obține culori precise de Pantone.

 

 


Imprimare ceramica

Decalcomania este utilizată pentru a personaliza cani, ochelari și anumite obiecte din metal folosind vopsele ceramice speciale, arse la temperaturi ridicate. Eticheta este aplicată produsului similar imprimării prin transfer, apoi arsă într-un cuptor.

 

 


Inserție hârtie digitală

Imprimarea digitală este utilizată pentru personalizarea produselor din hârtie și a inserțiilor de hârtie în calitate foto. Inserțiile de hârtie pot fi produse în diferite dimensiuni și forme.

 

 


Rășină epoxidică

Eticheta epoxidică este o tehnologie unică de imprimare, utilizând autocolante imprimate în culori pline, acoperite cu rășină cu 2 componente. Ca rezultat, autocolantul tratat va avea un aspect tridimensional.  Etichetele epoxidice pot fi produse în forme personalizate și sunt rezistente la razele UV.

 

 


Transfer digital

Imprimarea prin transfer digital este o alternativă modernă, full color la imprimarea tradițională prin transfer. Designul este tipărit în calitate foto pe hârtie de transfer cu o imprimantă digitală specială, apoi aplicat pe produs cu o presă termică. Tehnologia noastră de transfer digital nu are nicio limitare în ceea ce privește dimensiunea sau forma imprimării.

 

 


Transfer digital textile

Imprimarea prin transfer digital textil este o variantă a tipăririi prin transfer digital optimizată pentru a crea imprimeuri de lungă durată și durabile pe îmbrăcăminte și accesorii. Pentru a maximiza durabilitatea imprimării, spălați hainele sub 40 de grade Celsius.

 

 


Gravură

Gravura utilizează lasere pentru a grava suprafața unui produs. Suprafața produsului se arde pentru a realiza logo-ul dorit. Chiar și logo-urile mici pot fi imprimate foarte precis. Gravura se poate realiza pe metal, lemn, sticlă și anumite produse din plastic.

 


Gravură rotativă

Gravarea rotativă utilizează tehnologia laser pentru a marca suprafața produselor cilindrice. Cu ajutorul unui dispozitiv rotativ special, produsul gravat este rotit în timpul procesului de imprimare, permițând o imprimare cilindrică a articolului. Gravura rotativă se aplică metalelor, lemnului, bambusului, sticlei și anumitor produse ceramice.

 

 


Debosare

Debosarea este un proces elegant care modifică suprafața materialului care a fost gravat, prin formarea unei vizualizări 3D. Această impresie se realizează prin presarea unei matrițe special realizate pe suprafața produsului.

 


Supraimprimarea cu jet de cerneală

Supraimprimarea cu jet de cerneală este utilizată pentru imprimarea suprafețelor plane în full-color într-o imprimantă specială cu jet de cerneală de mare viteză. Deoarece supraimprimarea cu jet de cerneală nu utilizează cerneluri albe, culorile de imprimare pot fi afectate de culoarea de bază a produsului. Supraimprimarea cu jet de cerneală se aplică materialelor poroase precum hârtia, bambusul natural și lemnul.

 

 


Tampografie

Tampografie este cea mai populară metodă de personalizare tradițională bazată pe cerneală. Această tehnologie folosește un tampon de silicon pentru a transfera cerneala pe un articol.Tampografie permite etichetarea suprafețelor curbe.

 

 


Gravură rainbow

Gravura rainbow este o tehnologie specială de gravare cu laser, care utilizează diferite fascicule laser cu lungimi de undă pentru a obține imprimări colorate pe obiecte din metal, fără a folosi cerneluri sau substanțe chimice.

 

 


Serigrafie cilindrică

Serigrafierea cilindrică este un tip special de serigrafie pentru personalizarea sticlelor. Mașina de imprimat cilindric rotește produsul în paralel cu tifonul, rezultând imprimări continue pe toată suprafața produsului.

 

 

 


Imprimare rotativă cu LED UV

Imprimarea rotativă cu LED UV este un proces de etichetare digitală, color, pentru a crea imprimări de calitate a fotografiilor direct pe suprafața articolelor cilindrice și conice, permițând o imprimare mare care înfășoară articolul. Imprimările rotative cu LED UV sunt acoperite cu un lac transparent pentru un aspect rafinat și o durabilitate suplimentară.

 

 

 


Serigrafie

Serigrafierea este un proces de personalizare tradițional pe bază de cerneală, pentru produse plate sau întinse, cu durabilitate ridicată și precizie de culoare. În timpul procesului de tipărire, cerneala este presată direct pe suprafața produsului printr-ountifon, apoi fixată cu tratament termic.

 

 

 


Slimare

Sublimarea este o tehnica de colorare digitală policromie, cu o calitate a fotografiilor.Produsele sunt tipărite cu cerneală speciala pe o hîrtie de transfer, apoi se presează la cald pe suprafața produsului. 

 

 

 


Termotransfer

Imprimarea prin transfer se bazează pe serigrafierea tradițională, însă în loc să fie imprimată direct pe un element, designul este tipărit pe hârtie de transfer, apoi aplicat cu o presă termică. Imprimarea prin transfer este aplicabilă unei game largi de produse și are câteva avantajele față de serigrafie.

 

 

 


Technologie UV

Imprimarea cu LED-uri UV este un proces de etichetare digitală full colour, care utilizează cerneluri cu UV. Logo-ul este imprimat direct pe suprafața produsului cu o rezoluție ridicată, rezultând imprimări instantanee de calitate a fotografiilor.

 

 

 


Imprimare Vision Film

Imprimarea Vision Film este o tehnică de imprimare specială pentru imprimarea lentilelor de ochelari de soare. În timpul procesului de personalizare se aplică un film imprimat digital și perforat care permite un grad ridicat de personalizare.

 

 

 


Vinyl sticker

Stickerele de vinyl sunt imprimate digital full colour, se aplica pe diferite produse greu personalizabile. Stickerele de vinyl pot fi produse în diferite dimensiuni și forme.

 

 


Decalcomanie White Printing

Tehnologie specială de imprimare full colour pentru produse albe ceramice. Se bazează pe decalcomanie.