Termeni şi condiţii

Intră în legătură cu noi! 

1. INFORMAŢII DESPRE SITE

1.1 Site-ul web www.promotionale-cool.ro


2. ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

2.1 Utilizarea site-ului www.promotionale-cool.ro, logarea, navigarea cât şi accesul la serviciile comerciale oferite de Promotionale Cool prin intermediul www.promotionale-cool.ro reprezintă o acceptare din partea utilizatorului a termenilor şi condiţiilor de confidenţialitate detaliate în prezentul document, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora.

2.2 Utilizatorii au acces permanent la documentul “Termeni şi condiţii”. Promotionale cool îşi rezervă dreptul de a actualiza şi revizui “Termeni şi condiţii” în orice moment, fără o notificare prealabilă.


3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ŞI INDUSTRIALĂ

3.1 Toate informaţiile conţinute pe site-ul www.promotionale-cool.ro, conţinutul email-urilor trimise cumpărătorilor, logo-urile, conţinut video, imaginile publicate aparţin site-ului şi nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris acordat în prealabil de către reprezentantul legal al site-ului Promotionale-Cool.ro. Nerespectarea acestor prevederi se pedepseşte conform legii în vigoare.

3.2 Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a Promotionale-Cool.ro. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către PromotionaleCool.


4. LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂŢILOR

4.1. Promotionale Cool prin intermediul www.promotionale-cool.ro nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site.

4.2. Promotionale Cool nu oferă nicio garanţie în ceea ce priveşte funcţionarea acestui site, informaţia, conţinutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop.

4.3. Promotionale Cool nu garantează că acest site, serverele sau email-urile trimise în numele www.promotionale-cool.ro sunt lipsite de viruşi sau componente dăunătoare.

4.4. Toate informaţiile folosite pentru descrierea produselor şi/sau serviciilor comercializate pe site-ul www.promotionale-cool.ro (imagini, descrieri produs, prezentări multimedia, etc) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Promotionale Cool, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, motiv pentru care produsele şi/sau serviciile livrate în urma comenzii pot diferi de imagini şi descrieri în orice mod.

4.5. Promotionale Cool nu garantează disponibilitatea în stoc a tuturor produselor afişate pe site-ul www.promotionale-cool.ro. Din acest motiv Promotionale Cool îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare sau lipseşte din oferta curentă a furnizorilor. Cumpărătorul va fi notificat în termen de 48 de ore sau mai repede dacă termenul de livrare al comenzii se prelungeşte sau comanda nu poate fi onorată.

4.6. Reclamaţiile privind calitatea produselor, livrarea sau plata vor fi aduse la cunoştinţa Promotionale Cool în termen de 48 de ore de la livrarea coletului. Clientul are dreptul de a cere returnarea imediată a sumelor achitate pentru serviciile si/sau produsele achiziţionate de la Promotionale Cool, dar nu şi alte despăgubiri. Valoarea maximă a obligaţiilor Promotionale Cool faţă de orice client în cazul nelivrării, livrării defectuase, deteriorării coletului în timpul transportului se rezumă la suma încasată de Promotionale Cool de la acel client.

4.7. Promotionale Cool  şi furnizorii săi nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire, imagini diferite sau preţuri afişate în mod eronat mai mici sau mai mari. În eventualitatea în care preţul produsului afişat a fost greşit introdus în bazele de date ale www.promotionale-cool.ro. Promotionale Cool  îşi alocă dreptul de a anula livrarea produsului respectiv şi se angajează să anunţe clientul de eroarea apărută.

4.8. Toate informaţiile conţinute pe site-ul www.promotionale-cool.ro   sunt publicate cu scop informativ şi nu substituie sfaturile sau prescripţiile medicului Dumneavoastră. Informaţiile conţinute pe site-ul www.promotionale-cool.ro   nu trebuie folosite pentru diagnosticarea sau tratarea oricărei probleme de sănătate sau pentru înlocuirea medicamentelor sau tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.

4.9. Utilizatorii site-ului www.promotionale-cool.ro   pot face comentarii şi orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţin viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare. Promotionale Cool  are dreptul de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site. Promotionale Cool  nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afişării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societăţii Promotionale Cool  şi afiliatilor/asociaţilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenţa aceste conţinuturi oriunde în lume, prin orice mijloc.


5. RETURNAREA PRODUSELOR

5.1. Clienţii au dreptul ca în termen de 14 zile de la primirea produselor comandate să notifice Promotionale Cool  asupra deciziei de a renunţa la produsele comandate, fără invocarea unui motiv anume. Fiind vorba de produse parafarmaceutice, cosmetice şi alimente, produsele returnate trebuie să fie sigilate, în ambalajul original fără să fi fost utilizate. Promotionale Cool  are obligaţia de a returna contravaloarea produselor returnate în termen de 14 zile lucrătoare.

5.2. Costul serviciului de curierat folosit pentru returnarea produselor este suportat de către client, cu excepţia cazurilor când returnarea produselor se face din culpa Promotionale-Cool.ro.

5.3. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată în același cont bancar utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. 


6. PRODUSE COMERCIALIZATE, PARTENERI, MĂRCI, TERMEN DE EXPIRARE

6.1. Produsele comercializate de Promotionale Cool  prin intermediul www.promotionale-cool.ro   provin de la furnizori acreditaţi cu autorizaţii comerciale valabile pe teritoriul României.

6.2. Toate produsele comercializate sunt originale şi au trasabilitate de la producător până la cumpărător în baza facturilor de achiziţionare şi a certificatelor de conformitate.

6.3. Cumpărătorii se pot adresa reprezentanţilor sau importatorilor mărcii în legătură cu calitatea sau orice nelămuriri legate de produs.

6.4. Promotionale Cool  comercializează produse fără probleme de termen de expirare. Promotionale Cool  se angajează să notifice cumpărătorii telefonic sau în scris dacă unul sau mai multe produse comandate au un termen de expirare mai mic de 6 luni. Cumpărătorul are dreptul de a refuza comanda în cazul în care consideră termenul de expirare ca fiind unul nesatisfăcător.


7. PREŢUL PRODUSELOR, SUME DE PLATA

7.1. Preţul produselor afişate pe site sunt în RON (se poate calcula automat si in alte mode cum ar fi Euro, Dolar ) si nu contin T.V.A.

7.2. Cota de T.V.A. poate fi diferită în funcţie de produs în conformitate cu reglementările în vigoare.

7.3. Cota de T.V.A. este afişată în dreptul fiecărui produs, sau poate fi solicitată la cerere serviciului de clienţi www.promotionale-cool.ro

7.4. Suma finală de plată pentru produse comandate va fi suplimentată cu costul transportului menţionat pe documentele de precomandă.

7.5 Metodele de plată actuale sunt specificate în cadrul www.promotionale-cool.ro   în Coşul de Cumpărături, secțiunea "Metode de Plată".

7.6.Promotionale Cool  îşi rezervă dreptul de a acorda promoţii prin care costul transportului produselor este redus sau eliminat. Acest lucru va fi adus la cunoştinţa clientului.


8. DOCUMENTE CONTRACTUALE, CONTRACT

8.1. Prin înregistrarea comenzii pe site-ul www.promotionale-cool.ro, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau prin email) prin care vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale.

8.2. Notificarea prin email primită de cumpărător după înregistrarea comenzii are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea comenzii şi încheierea contractului.

8.3. Pentru motive justificate, Promotionale Cool  îşi rezervă dreptul de a modifica sau anula comanda. Orice modificare va fi adusă la cunoştinţa cumpărătorului, iar acesta are dreptul de a accepta sau refuza modificările aduse.

8.4. Contractul se consideră încheiat (acceptat) în momentul emiterii facturii de către Promotionale-Cool.ro.

8.5. Factura va fi transmisă Cumpărătorului în format digital pe adresa de e-mail utilizată la momentul plasării comenzii (la cerere), precum și în format material odată cu ocazia livrării produselor comandate.


9.  CLIENŢI ŞI ONORAREA COMENZILOR

9.1. Onorarea comenzilor se face in 24-48 de ore lucrătoare de la confirmarea comenzii. În cazul situațiilor excepționale (lipsă stoc furnizor) clienții vor fi anunțați în termen de 24 de ore lucrătoare despre imposibilitatea onorării comenzii la termen. 

9.2. Expedierea comenzilor se face prin intermediul firmelor de curierat Urgent Cargus SRL, Fan Courier SRL

9.3. Promotionale Cool  îşi rezervă dreptul de a refuza onorarea comenzii sau de a solicita plata anticipată a produselor sau a serviciilor de la persoane cunoscute din baze de date proprii sau externe ca fiind de rea credinţă. Plata anticipată se referă la achitarea produselor sau serviciilor înainte ca acestea să fie expediate către client.

9.4. Costul livrării comenzilor prin firmele de curierat rapid este de 20 Lei +TVA / pentru primul Kg iar restul cu 2 lei+TVA/ KG

9.5 Promotionale Cool  îşi rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse care sunt afişate pe www.promotionale-cool.ro   ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă preţuri evident eronate/derizorii pentru Produse.


10. SOLUȚIONAREA RECLAMAȚIILOR

10.1 Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, fie prin email la adresa comenzicool@gmail.com

10.2 Reclamația dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 3 zile lucratoare.

10.3 Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine aduse Promotionale-Cool.ro. prin aceste acțiuni.


11. COLECTAREA ȘIPRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

11.1. Promotionale-Cool.ro, în calitate de operator de date cu caracter personal, colectează și prelucrează date cu caracter personal, prin intermediul site-ului www.promotionale-cool.ro, în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

11.2. Conform cerinţelor Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice înceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţiea acestor date, Promotionale Cool  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopuri specificate, datele personale pe care clienţii şi utilizatorii le furnizează.

11.3. Scopul colectării datelor este: informarea clienţilor/cumpărătorilor privind situaţia contului lor, informarea  cumpărătorilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea bunurilor şi serviciilor oferite, activităţii comerciale, de promovare a bunurilor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică,de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi a comportamentului  clientului/cumpărătorului.

11.4 Promotionale Cool colectează date cu caracter personal în două moduri principale:

a) Dumneavoastră ne furnizați informații în mod direct.

b) Înregistrăm o parte din informații în mod automat (inclusiv cu tehnologii precum modulele cookie).

Site-ul nostru poate conține linkuri sau trimiteri către alte site-uri.

Noi nu putem controla site-uri terțe iar această politică nu le este aplicabilă.

Vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate și de cookies pentru fiecare site pe care îl vizitați.

11.5 Dumneavoastră ne furnizați date cu caracter personal în mod voluntar, în următoarele modalități:

a) Prin completarea formularea de Contact - nume, adresă de e-mail.

b) Prin plasarea unei comenzi, în vederea achiziției și livrării de produse, urmând a dobândi calitatea de Client - nume, prenume, adresa de e-mail telefon, adresa de factuare, adresa de livrare.

c) Prin crearea unui Cont de utilizator pe site-ul www.promotionale-cool.ro, urmând a dobândi calitatea de Membru - nume, prenume, adresă de e-mail, telefon.

d) Abonare la newsleter-ul www.promotionale-cool.ro - adresa de e-mail.

e) Orice alte date pe care ni le comunicați în mod direct prin intermediul e-mailului.

11.6 În timpul navigării pe site colectăm informații de natură tehnică despre vizita utilizatorului pe site. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare pentru a recunoaște Utilizatorul. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați secțiunea intitulată Infomații despre cookies”.

11.7 Promotionale-Cool.ro, prin intermediul site-ului web www.promotionale-cool.ro, colectează datele utilizatorilor pentru următoarele scopuri:

-pentru a procesa comenzile plasate de către utilizatorii website-ului, în vederea prestării serviciilor și livrării bunurilor;

-pentru a răspunde utilizatorilor la întrebări și solicitări;

-pentru a oferi și îmbunătății o comunicare eficientă, precum și pentru distribuirea de corespondenţă către clienţi utilizând diferiţi prestatori de servicii poştale;

-pentru comunicarea de informaţii privind concursurile sau campaniile organizate de site-ul www.promotionale-cool.ro, precum și a ofertelor de produse;

-pentru realizarea de campanii/sondaje;

-în scop de marketing, reclamă și publicitate;

-pentru statistică internă.

Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt utilizate în alte scopuri, cu excepția cazului în care obținem permisiunea dumneavoastră în acest sens.

11.8 Promotionale Cool  stochează datele dvs. cu caracter personal pe perioada derulării raporturilor noastre contractuale/abonării la newsletter, cu excepția cazului în care cerințe legale impun păstrarea datelor personale pentru mai mult sau mai puțin timp.

11.9. Promotionale Cool  poate furniza datele Cumpărătorului cu caracter personal altor societăți cu care se află în relaţii de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranţă şi că furnizarea acestor informaţii personale se face conform legislaţiei în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvoltă programe comune de ofertare pe piaţă a bunurilor şi serviciilor comercializate de Promotionale-Cool.ro.

11.10 Informaţiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate şi către autorități publice din România, instituții, instanțe şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi că urmare a unor cereri expres formulate.


12. FORȚA MAJORĂ

12.1 Forța majoră, așa cum este definită de lege, apără de răspundere partea care o invocă, în condițiile notificării în scris în termen de 5 (cinci) zile de la apariția cazului de forță majoră. Încetarea cazului de forță majoră trebuie comunicată celeilalte părți în termen de 5 (cinci) zile de la dispariția cauzelor care au generat-o.

12.2. Dacă durata confirmată a existenței cazului de forță majoră este mai mare de 10 zile lucratoare, părțile se vor reuni în mod obligatoriu pentru a decide condițiile continuării contractului sau încetarea acestuia.

12.3. Exonerarea de răspundere operează numai pe durata existenței cazului de forță majoră.


13.DISPUTE ŞI CONFLICTE

13.1. În cazul unui conflict ivit între Promotionale Cool  şi clienţi, părțile vor încerca soluționarea pe cale amiabilă a acestuia. În măsura în care neînțelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă de către părți, conflictul va fi supus spre soluționare instanțelor judecătorești competente de pe raza Mun. Cluj-Napoca.


14. DISPOZIȚII FINALE

14.1 Promotionale Cool  își rezervă dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.promotionale-cool.ro si www.cadouri-cool.ro  , politicile, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom lua toate măsurile rezonabile pentru a informa clienții despre aceste modificări.

14.2 Utilizatorul site-ului www.promotionale-cool.ro  își asumă obligația de a verifica în mod regulat termenii și conditiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de catre Promotionale-Cool.ro, va înceta utilizarea site-ului.

Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

Intră în legătură cu noi!