Be Creative

 

O colecție de produse diferită de oricare alta

BE CREATIVE este o colecție specială de produse care vă permite să creați cadouri promoționale perfect personalizate și cu adevărat unice. În timp ce produsele standard pot fi personalizate cu logo-ul companiei sau alt text mic, colecția BE CREATIVE merge și mai departe și vă permite să proiectați întregul aspect al produsului. Aceste articole vă oferă libertatea de a vă prezenta brandul cu modele îndrăznețe, pline de culoare, care pot fi integrate cu ușurință în imaginea dvs. corporativă. Unele dintre aceste articole vă oferă chiar posibilitatea de a amesteca și potrivi culoarea și materialul pieselor produsului sau de a vă crea forma personalizată pentru a le face mai remarcabile.

Magazinul nostru web și cataloagele noastre folosesc pictograme distinctive, astfel încât să puteți identifica cu ușurință beneficiile produselor.

Noutăți BE CREATIVE în fiecare an.

Cantitate minimă de comandă scăzut.

Produse fabricate sau asamblate în Europa.

 

Unic, inovator, accesibil

Colecția noastră BE CREATIVE s-a extins foarte mult de-a lungul anilor, oferind acum sute de cadouri promoționale din care să alegeți. Aceste produse speciale au fost concepute având în vedere creativitatea și personalizarea specială. Alegem acum cele mai bune materiale și forme, astfel încât să vă puteți atinge obiectivele promoționale la orice buget cu produse de calitate. Ne asigurăm că articolele noastre nu doar captează atenția, ci sunt și practice și utile.
 

Imprimare de înaltă calitate

Imprimările sunt realizate aproape în întregime cu tehnologii digitale, asigurând printuri colorate și de înaltă rezoluție. Imprimarea BE CREATIVE este unică în sensul că vă permite să personalizați parțial - sau adesea întreaga suprafață - a produsului, cu modele pline de culoare de calitate foto. Unele dintre produsele noastre utilizează tehnologii care sunt concepute exclusiv pentru a spori opțiunile de personalizare. Costul de imprimare al articolelor BE CREATIVE este deja inclus în prețul produsului, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calcule suplimentare (taxa de setup nu este inclusă). Puteți găsi mai multe informații despre tehnologiile noastre de imprimare în pagina Imprimare a site-ului nostru.

 

Fabricat sau asamblat în Europa

Produsele BE CREATIVE sunt fabricate, asamblate sau tipărite în Europa. Produsele noastre Made in EU sunt realizate la comandă în unitățile noastre de producție interne. După imprimare, asamblam singuri aceste produse și le pregătim pentru expediere în câteva zile. Alte articole sunt asamblate dintr-un stoc extins de multe piese diferite stocate în depozitul nostru. Această disponibilitate constantă asigură timpi de livrare scurți și cantități minime de comandă reduse, chiar și pentru produse complet personalizate. 

Cum funcționează

1. Alegeti produsul dorit!

2. Alegeți materialul, culoarea, mărimea și forma.

3. Alegeți tehnologia de imprimare.

4. Descoperiți opțiunile de ambalare.

5. Consultați șablonul grafic.

6. Creați-vă propriul design.

 

Puteți arunca o privire pe catalogul nostru electronic anual BE CREATIVE, unde vă prezentăm toate produsele populare și impresionante BE CREATIVE sau puteți merge direct la magazinul nostru web pentru a vedea colecția. Dacă ați găsit un produs care vi se potrivește, puteți găsi informații detaliate despre opțiunile de personalizare disponibile pe pagina de final. În funcție de produs, îi puteți personaliza dimensiunea, materialul, forma și culoarea, apoi alegeți o metodă de imprimare.

Când vine timpul să vă proiectați propriul model, puteți găsi inspirație printre ilustrațiile noastre prefabricate - folosim diverse modele naturale și geometrice, precum și grafice cu animale în culori vii pentru a ilustra nivelul ridicat de posibilități de personalizare. Șabloanele noastre de imprimare vă oferă o imagine mai clară despre cum și ce puteți imprima pe fiecare produs.

Opțional, puteți găsi opțiuni de ambalare personalizate pentru a oferi produsului dumneavoastră o imagine unică. Dacă doriți să aflați mai multe despre procesul de comandă prin intermediul magazinului nostru web, vă rugăm să vizitați pagina de tutorial al magazinului web.

 

 

 

Catalogul electronic BE CREATIVE 2023

Găsiți inspirație în catalogul electronic BE CREATIVE 2023 și creați acum cadourile promoționale unice posibile! Catalogul electronic BE CREATIVE 2023 oferă:

  • Peste 180 de pagini cu stil
  • Peste 440 de articole unice.
  • Noutăți BE CREATIVE pentru vară.
  • Produse fabricate sau asamblate în Europa.
  • Selecție specială de coperți și opțiune de copertă personalizată.

Concepeți-vă propria copertă a catalogului BE CREATIVE 2023 sau alegeți din selecția noastră specială de coperti!