GO ECO

 

Cadouri promoționale naturale, durabile și ecologice

 


Colecția GO GREEN vă ajută să vă atingeți obiectivele promoționale într-un mod mai sustenabil. Aceste produse oferă alternative mai ecologice la articolele tradiționale. Sunt realizate total sau parțial din materiale naturale, durabile sau reciclate sau înlocuiesc un articol de unică folosință.

Noi produse ecologice în fiecare an.

Alternative extrem de personalizabile, cu aspect natural și mai ecologice ale celor mai populare produse BE CREATIVE.

Produse fabricate sau asamblate în Europa, pentru a vă reduce amprenta ecologică.

 

Materiale

O modalitate de a reduce deșeurile – în special deșeurile de plastic – este să alegeți produse care sunt fabricate din materiale care sunt sau pot fi reciclate. Reciclarea are mai multe beneficii, pe lângă reducerea cantității de deșeuri care ajung la gropile de gunoi. Utilizează deșeuri pentru a le transforma în produse noi, ceea ce reduce utilizarea de materii prime proaspete. Materialele de reciclare necesită mai puțină energie decât producția inițială, ceea ce reduce, de asemenea, poluarea aerului și a apei.

O altă opțiune este utilizarea materialelor naturale care sunt biodegradabile, adică sunt capabile să se descompună înapoi în elemente naturale. Înseamnă că aceste produse pot fi aruncate în siguranță atunci când nu mai sunt funcționale.

 

Lemn

Lemnul este un material biodegradabil și o resursă regenerabilă – producția de lemn nu generează deșeuri. Produsele din lemn au un aspect natural și durabil asociat cu o valoare ridicată, ceea ce îl face materialul perfect pentru produse elegante și exclusiviste.


Bambus

Bambusul este planta cu cea mai rapidă creștere de pe Pământ; s-a înregistrat că anumite specii cresc 910 mm într-o zi. Este în mod natural antibacterian, ceea ce îl face un material convenabil de utilizat în producția de periuțe de dinți, piepteni și alte accesorii pentru baie.


Plută

Pluta este scoarța stejarului de plută; este o materie primă complet naturală. În plus, este complet biodegradabil și reciclabil. Pluta este ușoară, impermeabilă la lichide și gaze, elastică și compresibilă și asigură izolație termică și fonică. Datorită acestor caracteristici, este utilizat într-o varietate de produse.


 

Plastic din fibră de bambus

Fibra de bambus are o bună absorbție a umidității și ventilație și poate fi folosită pentru a produce produse puternice și rezistente. Având în vedere că aceste produse cântăresc și mai puțin decât articolele tradiționale din plastic, transportul lor necesită mai puțin combustibil, ceea ce le face și mai sustenabile.


Plastic din paie de grâu

Paiele de grâu sunt un produs secundar agricol, este tulpina care rămâne în urmă după recoltarea boabelor de grâu. Materialele plastice armate cu fibre sunt materiale compozite care sunt realizate prin combinarea materialelor plastice (cum ar fi PP sau ABS) cu fibre naturale.


PLA

PLA este un poliester termoplastic realizat din resurse regenerabile precum amidonul de porumb sau trestia de zahăr, prin urmare este un tip de „bioplastice”. Când PLA este topit pentru reciclare, nu eliberează aproape niciun fum toxic în comparație cu majoritatea altor materiale termoplastice.


 

PET Reciclat

PET (tereftalatul de polietilenă) este un material termoplastic care este 100% reciclabil în aceleași produse PET (fibre și sticle). PET-ul este cel mai des plastic reciclat din lume, folosit în mod obișnuit în ambalarea băuturilor, alimentelor, îngrijirii personale și produselor farmaceutice.


PP reciclat

Polipropilena este un polimer termoplastic reciclabil care este extrem de versatil și rezistent la o gamă largă de baze, acizi și solvenți chimici. Punctul său de topire ridicat îl face cel mai popular material de ambalare din plastic, fără îndoială.


ABS reciclat

ABS este un material versatil cu un număr mare de aplicații. ABS este, de asemenea, 100% reciclabil, prin urmare devine un material excepțional de durabil. Procesul său de reciclare este considerat a fi foarte eficient și ușor – poate fi făcut chiar și acasă.


 

Aluminiu reciclat

Aluminiul este unul dintre cele mai valoroase materiale reciclabile, poate fi reciclat la infinit fără nicio pierdere de calitate. Reciclarea acestuia reduce deșeurile, contribuind în același timp la economisirea a 95% din energia utilizată pentru extragerea de noi metale.


Oțel inoxidabil reciclat

Oțelul inoxidabil este foarte rezistent la rugină și coroziune. Aceste produse au adesea o durată de viață de câteva decenii, deoarece aliajele valoroase pot fi extrase și reciclate prin topire, fără deteriorarea calității de la produs la produs.


Hârtie reciclată

Reciclarea hârtiei urmărește să contracareze faptul că nu sunt replantați copacii sau nu pot crește suficient de repede pentru a oferi material pentru utilizarea generală a hârtiei. Reciclarea hârtiei este una dintre cele mai mari ramuri ale reciclării industriale, permițându-ne să economisim o cantitate imensă de energie și resurse.


 

Cânepă

Recoltarea cânepei are un impact foarte scăzut asupra mediului, iar durabilitatea sa o face extrem de rezistentă. Este mai putin afectata în mod natural de multe tipuri de insecte și necesită foarte puțină apă, ceea ce o face una dintre cele mai regenerabile fibre disponibile.


Iută

Iuta este o fibră textilă naturală obținută din plantă de iută. Oferă o țesătură relativ aspră și foarte durabilă, care este foarte rezistentă la abraziune și pete. Aceste caracteristici fac din iută un material ideal pentru genți.


Bumbac organic

Bumbacul organic este fibra de bumbac care a fost cultivată din plante nemodificate genetic, fără utilizarea pesticidelor și îngrășămintelor sintetice, printr-un proces care păstrează biodiversitatea.


 

Bumbac reciclat

Reciclarea bumbacului este un proces mecanic: după sortare, țesăturile sunt trecute printr-o mașină care sfărâmă țesătura în fire și mai departe în fibră brută. Apoi este filat în fire noi pentru reutilizare în alte produse.


Piele reciclată

Pielea reciclată este realizată folosind produse vechi, în principal resturi și reziduuri din producția de piele. Are un aspect și o senzație foarte asemănătoare cu pielea obișnuită, dar este mai durabilă, deoarece conține doar 10-20% piele de animale.


Nailon reciclat

Nailonul are multe proprietăți avantajoase, cum ar fi flexibilitatea, rezistența chimică, rezistența ridicată la tracțiune și rezistența ridicată la abraziune. Datorită popularității sale, reciclarea nailonului economisește multă energie și resurse prețioase.


 

 


Produse reutilizabile

Încurajăm clienții noștri să înlocuiască articolele de unică folosință, de zi cu zi, cu alternative reutilizabile și să se bucure de avantajele acestora. Nu numai că ajută la reducerea cantității de deșeuri, dar sunt și mai sigure. Depozitarea băuturilor în recipiente de sticlă poate ajuta la conservarea lor mai mult timp. Pungile de cumpărături din bumbac sunt lavabile, așa că nu trebuie să vă faceți griji când cumpărați legumele și fructele în vrac. Aceste produse arată, de asemenea, mult mai atractiv și mai elegant, asigurându-se că mesajul tău are cel mai bun impact.

 


 

 

 

var Tawk_API=Tawk_API||{},Tawk_LoadStart=new Date(); Tawk_API.onLoad = function() { jQuery(document).ajaxSuccess(function (e, xhr, settings) { if (!settings || settings.type !== 'POST') { return; } if (!xhr || !xhr.responseJSON) { return; } var jsonData = xhr.responseJSON; if (!jsonData.total) { return; } var settingsUrl = settings.url; if (!settingsUrl) { return; } var urlParts = settingsUrl.split('?'); if (urlParts.length === 0 || !urlParts[1]) { return; } var settingsUrlParams = new URLSearchParams(urlParts[1]); if (!settingsUrlParams.has('route')) { return; } var routeParam = settingsUrlParams.get('route'); if (routeParam !== 'checkout/cart/add') { return; } var settingsData = new URLSearchParams(settings.data); if (!settingsData.has('quantity')) { return; } var itemQty = settingsData.get('quantity'); var successMsgHTML = jQuery.parseHTML(jsonData.success); var productAnchor = jQuery(successMsgHTML).siblings('a[href*="product/product"]'); if (productAnchor.length === 0) { return; } var productName = productAnchor.prop('outerText'); var productUrl = productAnchor.prop('href'); if (!productName || !productUrl) { return; } var addedItem = { 'product-name' : productName, 'product-url': productUrl, 'item-qty' : itemQty, 'cart-total' : jsonData.total, }; Tawk_API.addEvent('cart-item-added', addedItem, function (error) { if (error) { console.error(error); } }); }); }; (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/659e5ca48d261e1b5f516db9/1hjp9jpku'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();