Brands

Brands

 

 

 

Filosofia lui André Philippe:Orice moment contează! André Philippe este stilul oamenilor de afaceri activi, dinamici, care sunt receptivi pentru bucuriile lumii metropolitane. Sportiv, casual si modest. Produse excelente,dar nu prin a fi strălucitoare, dar în perfectă armonie; conforme cu atributul ocaziilor și locațiilor. Sigure în orice situație. O atenție specială este acordată brandului André Philippe când este vorba de alegerea și calitatea materialelor. Acest lucru se reflectă la textile exclusiv naturale; tricouri din bumbac, cravate și eșarfe de mătase, portofele, curele din piele naturală cu cusătură dublă,colecții papetărie din inox și metal - André Philippe. André Philippe face reclamă la formă unitate și formă conținut. Acest punct de vedere este vizibil la calitatea ambalajului.

 

 

 

 

Antonio Miró este un brand important în industria modei spaniole. Articolele au fost prezentate la Paris, Milano, New York și Tokyo, iar colecțiile sale sunt bazate pe un prestigiu bine meritat, sunt simple și perfecte. Succesul creatorului se bazează pe eleganță.

 

 

 

 

Celebrul designer italian Alexluca a dezvoltat o colecție exclusivă de produse promoționale, gândinduse la cele mai exigente companii. Colecția Alexluca are un plus de eleganță, designul special asigură o satisfacție pentru cel care primește cadoul.

 

 

 

Doar câțiva designeri au meritat recunoașterea mondială și premii pentru munca lor, cum ar fi Manuel Pertegaz. Creatiile sale au multă excelență confirmănd faptul că Pertegaz este sinonimul perfect al eleganței.

 

 

 

Marca Orizons oferă o colecție de produse de înaltă calitate pentru excursii sau pentru petrecerea timpului liber. Funcționalitatea și designul produselor este alegerea perfectă pentru campaniile promoționale și de imagine.

 

 

 

Aspen este una dintre cele mai exclusiviste destinațiile de vacanță, datorită celebrității de la Hollywood. Acesta a fost întotdeauna o stațiunea lor, nu toată lumea dorește să viziteze locuri noi atunci când este vorba de relaxare. Toată lumea știe că Aspen este o stațiune excelentă de ski, are restaurante de clasa întâi, și mai presus de toate celebritățiile sunt primite și tratate cu discreție. Nici măcar paparazzi nu sunt prezenți, odihna liniștită este garantată. Produselor noastre de îmbrăcăminte de iarnă le-am dedicat numele Aspen, datorită caracteristicilor - vă rog sa le încercați măcar o singură dată: calitate excelentă de încredere. Le puteți folosi pentru sport, dar chiar și pentru uniforme între colegi. Există doar o singură diferență: gama de prețuri.