Seturi de mostre


Programul de afiliere al Cool Promo este gratuit.

Programul le permite membrilor să caștige bani prin plasare de link(uri) pe siturile lor (care fac reclamă magazinului Cool Promo sau unor produse din cadrul acestuia).

Afiliații câștigă un anume comision din fiecare comanda facută si finalizată de vizitatorii ce ajung pe siteul nostru prin intermediul reclamelor de pe siteurile lor.

În prezent , comisionul standard pentru afiliați este de 5%.

Pentru mai multe informații vizitati pagina de întrebari frecvente sau citiți Termenii și condițiile programului de afiliere.

Avem program de afiliere pentru agentiile de publicitate.


Am creat seturile noastre de mostre pentru a vă ajuta în timpul întâlnirilor sau comunicărilor de vânzări.

 


Cool 2022 Set mostre pixuri

Setul nostru de mostre de pixuri Cool 2022 contine cele mai populare modele de pixuri din catalogul nostru Cool 2022 organizate în mape tematice.

Folosind mapele noastre de pixuri, veți putea ,de asemenea, să evidențiați si opțiunile noastre speciale de imprimare.

 

MAPA PIXURI COOL 2022

Am selectat pixurile cele mai populare din Catalogul COOL 2022 pentr noile mape cu mostre. 

Seturile de mostre sunt prezentate in mape de inalta calitate. 

Mapa tip servieta este un instrument practic de vanzari pentru vizitele la clientul dvs.


 

  

 

Colecție de seturi de mostre BE CREATIVE

BE CREATIVE este o colecție specială de produse care vă permite să creați cadouri promoționale perfect personalizate și cu adevărat unice. Setul nostru de mostre BE CREATIVE 2022 este conceput pentru a ilustra nivelul ridicat de posibilități de personalizare cu diverse modele naturale și geometrice și cu figuri de animale în culori vii.

 

MAPE PIXURI:

GO GREEN - Colectia contine peste 100 de pixuri ecologice care sunt realizate integral sau partial din materiale naturale, durabile sau reciclate.

PROMOȚIONALE - Colectia contine peste 150 de pixuri promotionale pentru orice ocazie, inclusiv cele mai populare pixuri din plastic, pixuri din metal si aluminiu.

IMPRIMARE SPECIALA - Colectia contine peste 100 de pixuri cu imprimare speciala - imprimare full colour, gravura speciala si logo iluminat.


Colecție de seturi de mostre BE CREATIVE

Colecția BE CREATIVE este formată din produse speciale, dezvoltate și alese manual, având în vedere creativitatea și personalizarea specială. Imprimările sunt realizate aproape în întregime cu tehnologii digitale, asigurând imprimări colorate și de înaltă rezoluție. Produsele BE CREATIVE sunt realizate la comandă în unitățile noastre de producție interne sau asamblate din stocul nostru de piese. Sunt fabricate, asamblate sau tipărite în Europa.

Setul nostru de mostre BE CREATIVE 2022 este conceput pentru a ilustra nivelul ridicat de posibilități de personalizare cu diverse modele naturale și geometrice și cu figuri de animale în culori vii.


BE CREATIVE 2022 set mostre

Setul de mostre BE CREATIVE este o selecție de articole noi si de succes. Este conceput pentru a vă ajuta să prezentați toate posibilitățile de personalizare pe care le oferă colecția noastră BE CREATIVE.

Selecție cuprinzătoare a portofoliului nostru actual de produse BE CREATIVE. Prezentat într-o servietă de carton la îndemână și atrăgătoare.
Aproape 50 de mostre într-o servietă din carton imprimată color, cu mâner din plastic.

 


BE CREATIVE 2022 kit actualizat

Dacă sunteți complet mulțumit de setul de mostre BE CREATIVE de anul trecut și doriți doar să țineți pasul cu noile noastre produse, am pus la dispoziție un kit de upgrade doar pentru dvs.

Selecție din noutățile noastre 2022 BE CREATIVE pentru a reîmprospăta conținutul setului de probe achiziționat anterior.
19 de mostre fără ambalare - mostre ambalate în cutie de export.