Personalizare

Personalizare

Tehnici de personalizare

Pentru diverse evenimente un obiect personalizat este un cadou care poate fi pretuit mai mult, decat un cadou cu valoare mareAlegerea celui mai bun cadou - din colecția largă de produse - este doar jumătate din ecuația de succes.

Personalizam cu drag, ca pentru noi, aproape orice tip de obiect: cani, tricouri, brelocuri, brichete, sepci, albume foto, poze, carti de vizita, webdesign, roll up

Aspectul personalizarii sau al mesajului dvs. are aceeași importanță.

Vă oferim diverse tehnologii de imprimare, variind de la metode tradiționale la tehnologii digitale de ultimă oră.

Următorul ghid are scopul de a vă oferi o scurtă prezentare tehnicilor noastre de personalizare și de a vă ajuta să alegeți cele mai bune metode pentru produsul selectat.

Marca noastră BE CREATIVE este compusă din produse speciale, dezvoltate și selectate de noi, cu creativitate și personalizare specială. În 2018, extindem în continuare linia de produse personalizate BE CREATIVE, în principal cu articole fabricate în Europa.

UNIC:

Colecția BE CREATIVE oferă un grad ridicat de soluții de personalizare. Aceste produse speciale vă asigură că mesajul sau imaginea dvs. sunt întotdeauna prezentate cu stil. Produsele personalizate BE CREATIVE chiar vă oferă posibilitatea de a alege culoarea, materialul și forma anumitor părți ale produsului pentru a le face cu adevărat unice.

INOVAȚIE:

Produsele BE CREATIVE sunt fabricate și imprimate utilizând cele mai noi tehnologii. Imprimarea este realizată aproape în întregime prin tehnologii digitale, asigurând colori intensive și înaltă rezoluție.

ACCESIBIL:

Colecția BE CREATIVE este fabricată, asamblată sau imprimată în Europa. Acest lucru asigură un timp de livrare scurt și o cantitate minimă de comandă scăzută, chiar și pentru produsele fabricate în întregime la comandă. Utilizarea tehnologiilor moderne de producție și imprimare garantează nivelul competitiv al colecției BE CREATIVE.

Printing

Alegerea celui mai bun cadou - din colecția largă de produse - este doar jumătate din ecuația de succes. Aspectul personalizarii sau al mesajului dvs. are aceeași importanță. Vă oferim diverse tehnologii de imprimare, variind de la metode tradiționale la tehnologii digitale de ultimă oră.

Următorul ghid are scopul de a vă oferi o scurtă prezentare tehnicilor noastre de personalizare și de a vă ajuta să alegeți cele mai bune metode pentru produsul selectat.

 

Broderia este utilizată pentru personalizarea produselor textile, rezultând imprimări durabile și de înaltă calitate, printr-o mașină automată de brodat care aplică firul prin cusături cu ace. Datorită culorilor limitate ale firului nu se pot obține culori precise de Pantone.

 

 

Decalcomania este utilizată pentru a personaliza cani, ochelari și anumite obiecte din metal folosind vopsele ceramice speciale, arse la temperaturi ridicate. Eticheta este aplicată produsului similar imprimării prin transfer, apoi arsă într-un cuptor.

 

 

Tampografie ceramică este un proces de personalizare ieftin pentru produsele din ceramică și din sticlă folosind cerneluri speciale. Este potrivit pentru logo-uri cu până la 2 culori în dimensiuni moderate.

 

 

Imprimarea digitală este utilizată pentru personalizarea produselor din hârtie și a inserțiilor de hârtie în calitate foto. Inserțiile de hârtie pot fi produse în diferite dimensiuni și forme.

 

 

Eticheta epoxidică este o tehnologie unică de imprimare, utilizând autocolante imprimate în culori pline, acoperite cu rășină cu 2 componente. Ca rezultat, autocolantul tratat va avea un aspect tridimensional.  Etichetele epoxidice pot fi produse în forme personalizate și sunt rezistente la razele UV.

 

 

 

Gravura utilizează lasere pentru a grava suprafața unui produs. Suprafața produsului se arde pentru a realiza logo-ul dorit. Chiar și logo-urile mici pot fi imprimate foarte precis. Gravura se poate realiza pe metal, lemn, sticlă și anumite produse din plastic.

 

 

Timbru sec - este un proces elegant care schimbă suprafața materialului care a fost gravat prin formarea unei impresii 3D. Se realizează prin apăsarea unei matrițe special realizate pe suprafața produsului.

 

 

Tampografie este cea mai populară metodă de personalizare tradițională bazată pe cerneală. Această tehnologie folosește un tampon de silicon pentru a transfera cerneala pe un articol.Tampografie permite etichetarea suprafețelor curbe.

 

 

Gravura rainbow este o tehnologie specială de gravare cu laser, care utilizează diferite fascicule laser cu lungimi de undă pentru a obține imprimări colorate pe obiecte din metal, fără a folosi cerneluri sau substanțe chimice.

 

 

 

Serigrafierea cilindrică este un tip special de serigrafie pentru personalizarea sticlelor. Mașina de imprimat cilindric rotește produsul în paralel cu tifonul, rezultând imprimări continue pe toată suprafața produsului.

 

 

Serigrafierea este un proces de personalizare tradițional pe bază de cerneală, pentru produse plate sau întinse, cu durabilitate ridicată și precizie de culoare. În timpul procesului de tipărire, cerneala este presată direct pe suprafața produsului printr-ountifon, apoi fixată cu tratament termic.

 

 

Sublimarea este o tehnica de colorare digitală policromie, cu o calitate a fotografiilor.Produsele sunt tipărite cu cerneală speciala pe o hîrtie de transfer, apoi se presează la cald pe suprafața produsului. 

 

 

Imprimarea prin transfer se bazează pe serigrafierea tradițională, însă în loc să fie imprimată direct pe un element, designul este tipărit pe hârtie de transfer, apoi aplicat cu o presă termică. Imprimarea prin transfer este aplicabilă unei game largi de produse și are câteva avantajele față de serigrafie.

 

 

Imprimarea cu LED-uri UV este un proces de etichetare digitală full colour, care utilizează cerneluri cu UV. Logo-ul este imprimat direct pe suprafața produsului cu o rezoluție ridicată, rezultând imprimări instantanee de calitate a fotografiilor.

 

 

Imprimarea Vision Film este o tehnică de imprimare specială pentru imprimarea lentilelor de ochelari de soare. În timpul procesului de personalizare se aplică un film imprimat digital și perforat care permite un grad ridicat de personalizare.

 


Subcategorii